Viborg (ugeavis)

Kontakt Viborg.

Fællesmail: budnet@budnet.dk

Jette Hagen GregersenBudlederTelefon: 87542711

Ferie

Din ferie og fridage skal meldes via budnet. Log ind og gå ind under blanketten ferie. Her kan du se, hvornår og hvordan du skal melde ferie.

Opsigelse

Du skal altid sende din opsigelse på mail.

Er du på udkig efter et spændende fritidsjob, studiejob eller ekstra job i Viborg kommune? Så er du kommet til det rette sted! Hos Budnet har vi ledige stillinger som omdeler til vores eftermiddagsdistribution i Viborg. Vi søger energiske og pålidelige personer, som har lyst til at være en del af vores dedikerede team.

Som omdeler hos Budnet i Viborg vil du være med til at distribuere reklamer og ugeaviser til vores kunder. Dette er en vigtig opgave, da vi sørger for at holde samfundet informeret og opdateret på de seneste tilbud og nyheder. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan udvikle dine færdigheder og få erfaring inden for distributionsbranchen.

Uanset om du er under 18 år og søger et fritidsjob i Viborg, eller over 18 år og ønsker at være en del af vores team, så er der plads til dig hos Budnet. Vi prioriterer diversitet og inklusion, og derfor er alle velkomne til at ansøge hos os.

Hvis du gerne vil vide mere om jobbet som omdeler i Viborg, så kan du besøge vores Instagram eller Facebook profil. Her kan du læse om vores tidligere og nuværende budes erfaringer og få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos Budnet. Du er også velkommen til at kontakte os direkte via telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om jobbet.

Søg job som omdeler i Viborg hos Budnet i dag, og bliv en del af vores hold, som arbejder på at levere den bedste service til vores kunder. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen som en del af vores team hos Budnet!

Obs. Ledte du egentlig efter vores morgendistribution kan du finde den her.

Viborg
Lundvej 48
8800 Viborg
Åbningstider
Mandag-fredag: kl. 08:00 - 15:00