Bliv omdeler hos budnet.
Omdel aviser, pakker, reklamer.

Søg job sådan her

Udfyld her ansøgningsformularen.
Udfyld her ansøgningsformularen.

1.

Udfyld ansøgningsformular

Du kan her indsende en ansøgningsformular.
Du kan her indsende en ansøgningsformular.

2.

Indsend ansøgningsformular

Du bliver kontaktet hvis vi har en ledig rute til dig.
Du bliver kontaktet hvis vi har en ledig rute til dig.

3.

Du bliver kontaktet om en ledig rute

Klik på en af søg job knapperne og udfyld skemaet

Velkommen til Budnet - Din mulighed for at søge job som omdeler! Hos Budnet forbinder vi de enkelte lokal samfund ved at sikre effektiv og pålidelig distribution af dagblade, ugeaviser, reklamer, pakker og breve. Vores bude er en vigtig del af vores team, og hos os sætter vi pris på diversitet og inklusion. Derfor kan du være en del af vores hold, uanset om du er 13 eller 65 år.

Søg job som omdeler hos Budnet og bliv en del af vores dedikerede team, der arbejder på at levere den bedste service til vores kunder. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan udvikle dine færdigheder og få erfaring inden for distributionsbranchen.

Hvis du er interesseret i at blive en del af Budnet, så tøv ikke med at søge job hos os. Klik på 'Søg job som avisomdeler under 18 år' og bidrag til at distribuere vores ugeaviser og reklamer i Budnet nord eller vores dagblade i Budnet, eller 'Søg job som avisomdeler over 18år' og bidrag til at omdele vores dagblade, pakker og breve.  Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen som en del af vores team hos Budnet!

Vil du gerne vide mere om jobbet før du ansøger?

Besøg vores Instagram eller Facebook profil. Dér kan du få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos Budnet, og læse om vores tidligere og nuværende budes erfaringer. Du kan også kontakte os direkte via telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål om jobbet eller ønsker yderligere information. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive en del af vores team!