Om os - Jylland

Budnet Jylland

dækker områderne, som er tilknyttet Dagbladet Holstebro, Dagbladet Struer, Lemvig Folkeblad, Viborg Stifts Folkeblad og Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Distribution har altid været en vigtig del af avisernes hverdag. Distributionsafdelingerne har været med hele vejen og har i dag udvidet til at have mange forskellige produkter med.

Budnet sikrer, at læserne i disse områder får deres aviser leveret til døren hver eneste dag. De har et stort netværk af erfarne avisbud, som sørger for en pålidelig og effektiv distribution.

Udover distribution af aviser og ugeaviser, tilbyder Budnet også omdeling af reklamer og pakker. Dette gør os til en alsidig og pålidelig samarbejdspartner for virksomheder, der ønsker at nå ud til et stort publikum i Jylland.

Budnet er en vigtig del af JFM, der er Danmarks næststørste privatejede mediekoncern, og vores distributionsservice er afgørende for at sikre, at nyheder og information når ud til alle husstande i områderne omkring de forskellige aviser. Vores dedikerede team af medarbejdere arbejder hårdt hver dag for at sikre, at distributionen foregår optimalt og effektivt.

Alt i alt spiller Budnet en essentiel rolle i at sikre, at en stor del af befolkningen i Jylland får adgang til vigtige nyheder, information og reklamer på en pålidelig og effektiv måde. Vores distributionsnetværk er velorganiseret og professionelt, hvilket gør dem til en af de førende aktører inden for avisdistribution i Jylland.

Du kan finde de forskellige lokalafdelinger her: 

Du kan se mere om Budnets distributions i Jylland på vores Instagram og Facebook profil.