Kontakt Holstebro, Struer & Lemvigs natdistribution

Fællesmail: budnet@budnet.dk

Dorota FeszDistributionsleder

Gina Csuros JoczikBudlederTelefon: 99128345

Ionut BaiatuNatleder

Sygdom

Kontakt din budleder ved sygdom. Du må ikke bruge sms, mail eller telefonsvarer for at melde dig syg.

!Du skal altid ringe til din lokale afdeling. Du må ikke kontakte andre afdelinger.

Ferie

Din ferie og fridage skal meldes via budnet. Log ind og gå ind under blanketten ferie.

Her kan du se, hvornår og hvordan du skal melde ferie.

Her kan du også se om din ferie er godkendt.

Opsigelse

Du skal altid sende din opsigelse på mail.

Er du på jagt efter dit næste natarbejde?

Budnet er en virksomhed, der er dedikeret til at levere pakker og dagblade til deres kunder med den bedste service. Med et spændende job som natomdeler i Holstebro, Struer eller Lemvig kommune får du muligheden for at være en del af et dynamisk team, hvor der er plads til alle over 18 år, der ønsker at være en del af virksomheden.

Som natomdeler hos Budnet vil du få mulighed for at udvikle dine færdigheder og være med til at sikre, at kunderne får deres pakker og dagblade til tiden. Virksomheden sætter pris på diversitet og inklusion, hvilket betyder, at alle er velkomne til at ansøge om jobbet som natomdeler. Så uanset baggrund og erfaring er der plads til dig hos Budnet.

Ved at blive en del af Budnets hold i dag vil du være med til at levere den bedste service til virksomhedens kunder. Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen som en del af vores team. Så hvis du er interesseret i et spændende job som natomdeler i Holstebro, Struer eller Lemvig kommune, så tøv ikke med at ansøge hos Budnet og være med til at gøre en forskel.

Hvis du gerne vil vide mere om natarbejde og jobbet som natomdeler i Holstebro, Struer eller Lemvig, så kan du besøge vores Instagram eller Facebook profil. Her kan du læse om vores tidligere og nuværende budes erfaringer med natarbejde og få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos Budnet. Du er også velkommen til at kontakte os direkte via telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om jobbet.

Obs. Ledte du egentlig efter vores eftermiddagsdistribution kan du finde den her.

Er du nysgerrig på at se hvordan en nat i morgendistributionen foregår? Så se med her. 

Holstebro
Dominovej 18
7500 Holstebro