Ringkøbing og Skjern (Ugeavis)

Kontakt Ringkøbing og Skjern

Fællesmail: budnet@budnet.dk

Erna OlesenBudlederTelefon: 76272426

Anni NielsenBudlederTelefon: 65455718

Sygdom

Ring til os mellem kl. 08:00 - 09:00 på hverdage. Du må ikke bruge sms, mail eller telefonsvare for at melde dig syg.

!Du skal altid ringe til din lokale afdeling indenfor det oplyste tidspunkt. Du må ikke kontakte andre afdelinger.

Ferie

Din ferie og fridage skal meldes via budnet. Log ind og gå ind under blanketten ferie. Her kan du se, hvornår og hvordan du skal melde ferie.

Opsigelse

Du skal altid sende din opsigelse på mail.

Ringkøbing
St. Blichersvej 5
6950 Ringkøbing.
Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 08:00 - 15:00.

Skjern
Bergs Plads 5
6900 Skjern
Åbningstider
Mandag-fredag: kl. 08:00 - 15:00

Er du på udkig efter et spændende studiejob, ekstra arbejde eller fritidsjob i Ringkøbing og Skjern kommune? Så er du kommet til det rette sted! Hos Budnet har vi ledige stillinger som omdeler til vores eftermiddagsdistribution i Ringkøbing og Skjern. Vi søger energiske og pålidelige personer, som har lyst til at være en del af vores dedikerede team.

Som omdeler hos Budnet vil du være med til at distribuere reklamer og ugeaviser til vores kunder. Dette er et vigtig arbejde, da vi sørger for at holde samfundet informeret og opdateret på de seneste tilbud og nyheder. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan udvikle dine færdigheder og få erfaring inden for distributionsbranchen.

Uanset om du er under 18 år og søger et fritidsjob i Ringkøbing og Skjern, eller over 18 år og ønsker at være en del af vores team, så er der plads til dig hos Budnet. Vi prioriterer diversitet og inklusion, og derfor er alle velkomne til at ansøge hos os.

Hvis du gerne vil vide mere om jobbet som omdeler i Ringkøbing og Skjern, så kan du besøge vores Instagram eller Facebook profil. Her kan du læse om vores tidligere og nuværende budes erfaringer og få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos Budnet. Du er også velkommen til at kontakte os direkte via telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om jobbet.

Søg job som omdeler i Ringkøbing og Skjern hos Budnet i dag, og bliv en del af vores hold, som arbejder på at levere den bedste service til vores kunder. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen som en del af vores team hos Budnet!

 

Obs. Var det i virkeligheden vores natomdeling du ledte efter? Find dem her.