Kontakt Holstebro, Struer & Lemvig 

Fællesmail: budnet@budnet.dk

Dorota FeszDistributionsleder

Gina Csuros JoczikBudlederTelefon: 99128345

Ionut BaiatuNatleder

Adrian PriscuNatleder

Sygdom

Kontakt din budleder ved sygdom. Du må ikke bruge sms, mail eller telefonsvarer for at melde dig syg.

!Du skal altid ringe til din lokale afdeling. Du må ikke kontakte andre afdelinger.

Ferie

Din ferie og fridage skal meldes via budnet. Log ind og gå ind under blanketten ferie.

Her kan du se, hvornår og hvordan du skal melde ferie.

Her kan du også se om din ferie er godkendt.

Opsigelse

Du skal altid sende din opsigelse på mail.

Holstebro
Dominovej 18
7500 Holstebro

Budnet er en virksomhed, der er dedikeret til at levere pakker og dagblade til deres kunder med den bedste service. Med et spændende job som omdeler i Holstebro, Struer eller Lemvig kommune får du muligheden for at være en del af et dynamisk team, hvor der er plads til alle over 18 år, der ønsker at være en del af virksomheden.

Som omdeler hos Budnet vil du få mulighed for at udvikle dine færdigheder og være med til at sikre, at kunderne får deres pakker og dagblade til tiden. Virksomheden sætter pris på diversitet og inklusion, hvilket betyder, at alle er velkomne til at ansøge om jobbet. Så uanset baggrund og erfaring er der plads til dig hos Budnet.

På Budnets sociale medier kan du læse om andres erfaringer som omdeler og få mere information om jobbet. Du kan også kontakte virksomheden direkte for yderligere information om jobbet og ansøgningsprocessen.

Ved at blive en del af Budnets hold i dag vil du være med til at levere den bedste service til virksomhedens kunder. Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen som en del af vores team. Så hvis du er interesseret i et spændende job som omdeler i Holstebro, Struer eller Lemvig kommune, så tøv ikke med at ansøge hos Budnet og være med til at gøre en forskel.